Najnovšie recenzie zo sekcie Botníky
Diely pasujú tak ako majú. Návod zrozumiteľný.
Som spokojná, na našu mini chodbu je to dobrý produkt, výhodné je, že sa dá ľahko zostaviť a určite si kúpim ešte jeden, lebo sa dá ľahko pripojiť k pôvodnému a tak si ho zložiť podľa potrieb ( dobre som sa bavila pri skladaní, ako lego)
- konecne mam v chodbe poriadok a zaroven sa
- pri obuvani viem aj posadit
Pekný botníček pre nízke topánky. Som 58-ročná žena bez skúseností zo skladania nábytku a zložila som ho bez problémov.
Rychly montaz
Vynikajúci botník pre topánky väčších rozmerov. Skvelo sa hodí do interiéru vďaka peknej farbe. Skladanie je rýchle a jednoduché.
- jednoduché zloženie
- praktické odkladacie plochy
chýbajú kryty na spojovacie materiály
Rýchle dodanie, výborná cena, odporúčam
Botník je praktický , hoci vysoké čižmy tam nevojdu . Ostatná obuv vojde .
nadherna, lacna, rychlo poskladana...
- ..remeselná kvalita
- ..ostré hrany úchytiek..nutné dodatočné brúsenie...
Kvalita za dobrú cenu.
- kvalita
Jedna strana kratšia ako druha nekvalitne celé sa to hýbe
- farebná kombinácia pekná
- tie poličky by mohli byť trošku širšie, drevené štuplíky sú väčšie a menšie, človek nevie kde má dať ktoré. ostatné je ok.
- tyčky sú síce z kovu ale bočná konštrukcia je totálne mäkký plast, žiadna stabilita, maximálne tak na jeden pár papúč ale manžel to odmietol aj poskladať...hneď sme to vrátili naspäť do obchodu
- krásny dizajn, naozaj veľmi pekný botník
- pri montovaní hneď praskol, je veľmi nestabilný, pri malom ťuknutí sa hneď prevráti, nekvalitný ľahký papierový materiál
Ľahká montáž
Pomer kvalita a cena, rýchlosť doručenia, super.
- Krásny stojan presne na detské topánočky
- Krásna ružová farba
- Vrelo odporúčam
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »