Najnovšie recenzie zo sekcie Botníky
všestranne vyhovuje
- Spĺňa moje požiadavky
- Veľmi pekný botník. Bezproblémové zloženie. Priestor medzi poličkami je malý, vhodný pre topánky bez opätkov a vyššej sáry. Poličky sa dajú vybrať a tak prispôsobiť. Dá sa využiť aj na uloženie iných vecí.
- Výhodný nákup0
Vnútro botnika úplne nevyhovujúce, prepadávajú cez tyče topánky.vnutri nie sú pevné plochy.
- pekny dizajn
- prevedenie
- prakticky
- Iný taký produkt sme na trhu nenašli.
- Produkt slúži ako botník aj zrkadlo.
Je to dobrý produkt. Dôkazom je že už máme druhý.Najprv sme ho kúpili na chalupu. Po dobrých skúsenostiach aj do bytu.
Zatiaľ je to v poriadku, som spokojný, s farbou dreva a ovládaním. Pri ďalšom nákupe budem vedieť, že všetko bude ok, ďakujem Vám a všetko dobré do Nového roku, ostávam s pozdravom
- Tkaninove police boli napriek dlhej krabici prelozene na polovicu. Po montazi to vyzera neesteticky. Su pokrcene v strede od toho nestastneho a Zbytocneho prelozenia. Zasa jedna z vyrob, ide je veduci iba na yo aby bral peniaze bez prace.....
Jediný produkt s rozmermi, ktoré nám vyhovujú.
- pekný design
- jednoduchosť
- celkovo dobrý pomer hodnoty za peniaze
- plastové vešiaky na kabáty
- Veľmi labilný, plastový rám. pri montovaní sa nám na vrchnej časti spoja hňed ulomil.
Kvalitny produkt veľká spokojnost
moderny dizajn jednoducha montáž
Jednoduchý a veľmi praktický systém
- Jednoducha montáž
- spokojnosť
Manžel mi vynadal, že som objednala nejakú hlúposť, le boli sme príjemne prekvapený. Polica je krytá a zmestí sa tam dosť topánok. Super.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »