Najnovšie recenzie zo sekcie Botníky
super botnik, nema chybu
- Nestabilne, lame sa, nedalo sa poskladat
Vyzerá presne tak ako som si ho predstavovala
- super
Ako botanik prakticky ,✌️rýchle skladanie ale za tie peniaze dosť malé .a drahé Mala som predstavu☝️ že to bude širšie a políc že bude viac ako úspora miesta .Ináč ľahké praktické a aj z hygienického hľadiska sa mi to páči .Mala by som veľkú radosť keby to bolo večierku širšie a za menej peňazí nakolko ide o plast .Máte v ponuke aj širšie ale brutálne ceny a to nevravim ešte + dobierka pošta ☺️Ale spokojnosť je ako taká čo ss týka spokojnosti tovaru
Skladá sa ľahko,návod je zrozumiteľný a konečný výsledok potešil.
- Botníkova skrinka spĺňa účel, sme spokojní aj s kvalitou
nedá sa používať, plast stľpy čo sa rozpadá, už som aj vyhodila! škoda poštového na vrátenie
Opísala som vyššie
Je to kvalita...
Rýchle objednanie, dodanie a ochotný kuriér.
šIKOVNE
pekná a skladná
- Pekná, šikovná komoda
- Zmestilo by sa cca 24 párov menších topánok, ja mám nohu 39 a zmestilo sa mi ich menej. Niektoré turistické vôbec. Čo však neprekáža.
- dosť priestoru na iné veci ako topánky
- stojí aj bez ukotvenia v stene
Stavanie komody trvá dlhšie ako 100 minut, to zvládajú asi takí čo to robia denne, ak chce prečítať plánik a nejako nájsť systém, je to zábava na pol dňa. Proste Lego pre dospelých :)
- Pomerne kvalitné spracovanie, všetko pekne sedelo. Super prehľadný návod na poskladanie.
Nič ma neprekvapilo, vsetko je tak ako bolo uvedene v popise,kedze je to drevotrieska ,trosicku labilnejsie ale ocakavanie splnilo. Vyhodou je naozaj velmi pekna farba ceresne,ktoru som zhanala. Rychle bezproblemove dorucenie, spokojnost, myslim,ze by som objednala opät.
- moderné prevedenie, pekný materiál
- rýchla, jednoduchá montáž
- Veľa úložného priestoru
- Pekný dizajnový vzhľad
- Prijateľná cena
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »